Mijn Zielspad

In de boeken van mijn ziel, waar passie, wijsheid en plezier samenkomen, ontmoet je mij: Melitta, een gepassioneerd en gecertificeerd Shiatsu massage therapeut, Do-In Yoga docent, Twerk Queen en bovenal een vrouw met een missie.

Mijn pad kende vele uitdagingen die me gebracht hebben naar de bevrijdende reis van zelfontdekking, empowerment en zelfliefde. Want men o men, wat was ik daar ver vandaan. burn-outs, depressie, chronische vermoeidheid, paniekaanvallen, liefdesverdriet, blaasontstekingen, verlies van alles wat ik dacht te zijn… Het zette mij op de weg naar het vinden van vertrouwen, veiligheid en liefde in mezelf.

Deze zoektocht naar heling bracht me veel meer dan dat ik ooit voor ogen had kunnen houden. Zo werd ook mijn missie duidelijk:

Ik wil een pad verlichten waarin je thuis kan komen in je lichaam, en in die veiligheid eigenaarschap kan gaan nemen over jouw gezondheid. Een pad waarin zelfexpressie het nieuwe normaal is, waar kwetsbaarheid kracht betekent en waar je de taal leert van jouw ziel en intuïtie. Een pad waar heelheid bestaat, waar je gezien, gehoord en geaccepteerd wordt. Daar waar je ultiem mag genieten, plezier mag maken én door diepe dalen mag gaan om de levenslessen te leren die er op jouw pad verschijnen. Mijn missie is om het bewustzijn van de mensen op deze manier te vergroten en verhogen, zodat het collectieve energetische veld naar een hoger niveau wordt getild.

In de therapie die ik geef zetten we jouw klachten op een holistische manier uiteen. Gebaseerd op de klachten uit het fysieke lichaam, de mentale geest, het gevoelsleven ofwel jouw emoties en het energielichaam. Deze lichamen hebben verbinding met elkaar en werken met elkaar samen. Zo kan er bijvoorbeeld een emotie vast komen te zitten in jouw fysieke lichaam. Dat kan pijnklachten opleveren, een verminderde ademhaling teweeg brengen en/of zelfs darmproblemen geven. In de studie van shiatsu therapie heb ik via de meridianenleer (energiebanen) geleerd hoe deze lichamen samenwerken en invloed hebben op elkaar. En daarnaast de bijbehorende oplossingen en behandelingen om krachtig terug in balans te kunnen komen.

Zenith Healing

Zenith Healing draagt de naam "Zenith" om een diepere betekenis te omarmen die resoneert met de kernfilosofie van de website. "Zenith" verwijst naar het hoogtepunt, het punt recht boven ons hoofd, en symboliseert de aura die ons omringt. Onze aura is het energetische veld om ons heen die beïnvloed wordt door het fysieke-, mentale- en emotionele lichaam. Mijn kernfilosofie is om weer heel te worden, en alles wat je bent te integreren in het leven. 
De associatie van "Zenith" met de aura benadrukt ook het bredere perspectief van verbondenheid met de aarde. Net zoals ons eigen energetische veld reikt tot aan het Zenith (hoogtepunt), zo ook reikt de aura van de aarde tot grote hoogten. Zenith Healing belichaamt dus niet alleen persoonlijke heling, maar ook de verbinding met het grotere energetische web van de aarde en al het leven.